Una dintre primele companii de consultanta si evaluare din Romania.

In fapt, CMF Consulting inseamna mai mult decat o firma, inseamna un inceput.

CMF Consulting a fost infiintata in 1992, realizand pana in prezent lucrari ce acopera intreaga gama a serviciilor de evaluare si a serviciilor conexe acesteia: rapoarte de evaluare pentru toate tipurile de proprietati mentionate de ordonanta 24/2011 cu privire la unele masuri in domeniul evaluarii bunurilor, studii de fezabilitate, studii in domeniul financiar, studii de restructurare, rapoarte pentru alocarea pretului de achizitie si teste de depreciere. Astazi, expertiza oferita de CMF Consulting cuprinde toate domeniile de afaceri din Romania.

Cu o reputatie a serviciilor profesionale de inalta calitate construita pe o experienta de peste 20 de ani, CMF Consulting este intotdeauna prima optiune pentru clienti atunci cand isi doresc un partener de incredere, nu doar un raport de evaluare. Reteaua nationala de parteneri asigura faptul ca exigentele clientilor nostri sunt indeplinite intr-un mod creativ, flexibil, aflat intr-o permanenta evolutie si centrat pe nevoile afacerilor pe care le sprijinim.

De la companii de telecomunicatii, din domeniul hotelier, producatoare de energie regenerabila, automobile si din domeniul financiar pana la companii de productie si distributie de alimente, bauturi, lactate si tutun, CMF Consulting furnizeaza pentru clientii sai expertiza de care acestia au nevoie. Am dezvoltat relatii durabile cu clientii nostri, investind constant in asigurarea unui nivel ridicat al serviciilor oferite, fidelitatea clientilor fiind un element de mandrie.

Pe langa serviciile oferite clientilor, CMF Consulting a dezvoltat colaborari cu o mare parte a companiilor de evaluare din Romania, membrii echipei noastre oferind pregatire de specialitate tuturor partenerilor alaturi de care au realizat multiple proiecte. De asemenea, o parte a membrilor echipei CMF Consulting a participat la elaborarea standardelor de evaluare internationale si nationale.

Ne mandrim cu faptul ca ori de cate ori piata a cerut-o, am avut curajul sa abordam si sa rezolvam probleme noi, aspectele teoretice fiind expuse in cadru organizat si altor evaluatori in vederea adaptarii metodologiei cuprinse in literatura de specialitate din tari cu traditie in domeniu la realitatile economiei romanesti.

CMF Consulting este unul din promotorii profesiei de evaluator in Romania. In colaborare cu alte persoane dedicate am pus bazele Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania – ANEVAR, primii lectori si autori ai manualelor de evaluare utilizate in cadrul cursurilor fiind membri ai echipei CMF Consulting.

De-a lungul timpului , CMF Consulting a efectuat pentru clientii sai, companii multinationale, evaluari de afaceri sau diverse active atat in Romania, dar si in alte tari din Europa sau Asia.