Echipa noastra experimentata este capabila sa rezolve cele mai dificile provocari, acoperind o arie larga de industrii, iar clientii nostri stiu ca iau cea mai buna decizie atunci cand aleg sa colaboreze cu CMF Consulting.

Portofoliul de clienti al CMF Consulting include majoritatea industriilor importante din Romania, compania reusind, in peste 20 de ani de activitate, sa dezvolte si sa pastreze relatii solide cu principalii jucatori din aceste domenii.

 • De foarte multi ani, CMF Consulting este alaturi de clientii sai din industria de telecomunicatii in fata provocarilor si oportunitatilor competitive.

  Echipa noastra este mandra sa aiba clienti dintr-o gama larga de segmente ale industriei, printre care:
  – Furnizori de servicii de telecomunicatii pentru persoane fizice si juridice
  – Operatorii traditionali de retea prin cablu si prin satelit
  – Producatori de echipamente
  – Servicii de telecomunicatii externalizate

  Expertiza noastra in evaluarea specifica industriei de telecomunicatii este transmisa clientilor nostri de profesionisti specializati in evaluarea diferitelor tipuri de active.

  Proiectele de evaluare recente in industria telecomunicatiilor includ:
  – Alocarea pretului de cumparare conform IFRS pentru retelele achizitionate de unul dintre cei mai mari operatori de cablu TV si internet din Romania
  – Evaluarea imobilizarilor corporale (echipamente, retele cablu coaxial si fibra optica) si testarea deprecierii acestora pentru unul dintre cei mai vechi si mai mari operatori din industria de telecomunicatii
  – Evaluarea constructiilor speciale pentru determinarea valorii juste a acestora pentru principalii operatori de cablu TV si internet din Romania

 • Expertiza CMF Consulting in acest domeniu acopera toate tipurile de afaceri, de la lanturi hoteliere pana la pensiuni rurale, de la hoteluri de oras pana la hoteluri de statiuni balneoclimaterice, de la hoteluri SPA pana la hoteluri de munte sau de litoral.

  Proiectele de evaluare recente in industria hoteliera includ:

  -Evaluarea imobilizarilor corporale (proprietati imobiliare si bunuri mobile) pentru raportare financiara conform OMF si IFRS, dar si pentru garantie bancara
  -Evaluarea afacerii si a activelor pentru fuziune sau divizare
  -Alocarea pretului de achizitie
  -Evaluarea contractelor de management/franciza

  Echipa CMF Consulting are o experienta de peste 20 ani in acest domeniu, din echipa facand parte si evaluatori autorizati, licentiati in domeniul turismului.

 • CMF Consulting ofera servicii de evaluare, consultanta si restructurare clientilor sai din domeniul farmaceutic:

  -Producatori de medicamente
  -Importatori si distribuitori in Romania si in tarile din Estul Europei

  Serviciile oferite includ: evaluarea afacerii, elementelor intangibile: licente de farmacii, marci, relatii cu clientii atat pentru fuziune sau divizare cat si pentru alocarea pretului de achizitie.

 • Pe parcursul anilor, echipa CMF Consulting a realizat evaluari pentru companii romanesti si internationale care opereaza in toate segmentele industriei alimentare si a bauturilor, inclusiv:

  – Producatori de lactate
  – Producatori de dulciuri
  – Producatori de mezeluri
  – Producatori de paine, produse de panificatie, paste fainoase
  – Producatori de ape minerale si bauturi non-alcoolice
  – Producatori de vinuri si bauturi spumante
  – Producatori de bere
  Dintre proiectele recente amintim:                                

  – alocarea pretului de achizitie conform IFRS inclusiv stabilirea valorii juste a activelor necorporale (marca, relatia cu clientii, retete si patente) si testarea deprecierii fondului comercial, pentru unul dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca, dar si pentru o companie austriaca
  – evaluarea unor marci apartinand unor cunoscuti producatori din industria de panificatie si snacks-uri
  – evaluarea mai multor fabrici de lactate
  – evaluarea pentru fuziune a doua societati producatoare de bauturi non-alcoolice

 • Clientii nostri din industria energiei regenerabile sunt clienti ce detin:

  parcuri eoliene
  parcuri fotovoltaice
  hidrocentrale
  Serviciile noastre cuprind: evaluari de active pentru garantie bancara, in vederea vanzarii sau pentru raportare financiara.

  Experienta noastra cuprinde atat evaluari pentru proiecte in stadii incipiente de dezvoltare sau retehnologizare, cat si proiecte functionale.

 • Ajutam comerciantii cu amanuntul sa faca fata provocarilor si oportunitatilor din domeniu prin intermediul unei retele de profesionisti cu experienta care pot oferi cele mai bune servicii de evaluare si consultanta.

  Clientii nostri sunt printre principalii jucatori din piata, lanturi de magazine cu prezenta nationala si internationala.

  Serviciile noastre cuprind: evaluari de active pentru garantie bancara, in vederea vanzarii sau pentru raportare financiara.

 • Alte domenii in care societatea noastra are experienta si expertiza:

  – Media (evaluari de afaceri, marci, titluri de ziar)
  – Productie de aluminiu, vopsele (evaluari de afaceri si active pentru raportare financiara si garantie bancara)
  – Servicii medicale (lanturi de clinici si spitale)
  – Asigurari (evaluari de afaceri, active si marci)
  – Constructii (evaluari de afaceri si active pentru raportare financiara si pentru garantie bancara)
  – Transporturi
  – Servicii financiare
  – Automotive