Indiferent ca este vorba de consultanta, evaluare, verificare sau asistenta, echipa CMF Consulting insumeaza un portofoliu pretios de experienta si expertiza, precum si de o abordare receptiva adaptata exigentelor clientilor nostri.

Din aceasta echipa fac parte membri acreditati ANEVAR (MAA) pentru multiple sectiuni. In plus, fata de evaluatorii autorizati – membri titulari ANEVAR, membrii acreditati (MAA) mai multa experienta si au promovat si un examen de specialitate mult mai complex decat ceilalti. Evaluatorii membri acreditati ANEVAR (MAA) sunt singurii de pe plan national care pot, conform legii, sa verifice rapoarte de evaluare.

Datorita competentei, calificarii si implicarii in activitatea profesionala, o parte din membrii echipei sunt membri seniori (FRICS) sau membri (MRICS) ai celei mai cunoscute asociatii de profil la nivel mondial (Royal Institute of Chartered Surveyors – RICS).

Deasemenea, o parte din membrii echipei sunt evaluatori recunoscuti la nivel European (REV).

Doi dintre membri echipei fac parte din cei 30 de consultanti de investitii autorizati de Autoritatea de Supraveghere Financiara sa-si desfasoare activitatea pe piata de capital din Romania.

Prin experienta dobandita de profesionistii nostri, am capatat perspective unice asupra diferitelor dificultati intalnite de clienti. Folosim aceste perspective nu doar pentru a indeparta eventualele obstacole/piedici, dar si pentru a ajuta clientii sa devina mai eficienti si productivi, rezultand o performanta mult imbunatatita.

Echipa include atat ingineri pe diverse domenii, cat si economisti si juristi care au competente nu numai in domeniul evaluarii, ci si al expertizei contabile, consultantei de investitii, analizei financiare si modelarii financiare.