ababei-dana

Ec. Ababei Dana

Dana Ababei a acumulat peste 19 ani alaturi de echipa CMF Consulting dobandind treptat  experienta in evaluare si consultanta legata de evaluare. Incepand cu anul 2006, colaboreaza, cu echipe de evaluare din Big Four pe segmentul pietei de capital.

In prezent Dana Ababei are competente de evaluare pentru toate sectiunile precizate de Ordonanta 24/2011 cu privire la unele masuri in domeniul evaluarii bunurilor: a) evaluari de  bunuri imobile, b) evaluari de intreprinderi, c) evaluari de bunuri mobile, d) evaluari de actiuni si alte instrumente financiare, e) evaluari de fond de comert si alte active necorporale si f) verificari de rapoarte de evaluare.  Totodata incepand cu anul 2006 este consultant de investitii autorizat de Autoritatea de Supraveghere  Financiara sa-si desfasoare activitate pe piata de capital.

In 1997 si-a inceput activitatea de trainer in calitate de colaborator predand diverse cursuri in cadrul Academiei de Studii Economice, Universitatii Athenaeum si Universitatii Romano Americane, iar incepand cu anul 2000 a devenit membra a colectivului de lectori ANEVAR.

Avand in vedere faptul ca Dana detine o diploma de licenta in “Turism si Servicii” (Academia de Studii Economice din Bucuresti) si o diploma de masterat in

“Turism International” (Academia de Studii Economice din Bucuresti), absolvind numeroase cursuri postuniversitare si seminarii (ANEVAR, Politehnica Bucuresti, WIPO Worldwide Academy, CERC Foundation, MILLENIUM Financial Training Centre) este specializata in evaluarea afacerilor si proprietatilor din domeniul turismului si comertului, precum si a celor din domeniul altor servicii cum ar fi: asigurari, transport, sanatate si servicii profesionale.

Este implicata activ in diverse proiecte desfasurate in cadrul ANEVAR fiind aleasa pentru perioada 2016-2017 prim-vicepresedinte ANEVAR, viitor presedinte pentru perioada 2018-2019. In 2014-2015 a fost vicepresedinte ANEVAR – presedinte al Comisiei Juridicei