apostolescu-elena-174

Ec. Apostolescu Elena

Elena Apostolescu are 14 ani de experienta in evaluare, expertiza contabila, audit si consultanta, oferind servicii profesionale societatilor listate la bursa, dar si societatilor private nelistate. Avand o experienta anterioara vasta in domeniul financiar-contabil, ea a dobandit o intelegere aprofundata a evaluarilor in scopuri de raportare financiara (IFRS si RAS) si al impactului acestora in aceste situatii.

Transferul de afaceri si active, alocarea pretului de achizitie, evaluarea activelor necorporale, teste de depreciere a fondul comercial si a altor active imobilizate reprezinta tipuri de proiecte in care Elena a acumulat multiple cunostinte bazate pe analiza aprofundata atat a evaluarii, cat si a modului de inregistrare a rezultatelor evaluarii in contabilitatea fiecarui client.

Elena a coordonat evaluari pentru fuziuni si divizari si are, de asemenea, experienta importanta in pregatirea proiectelor de fuziune si divizare, inclusiv in elaborarea situatiilor financiare pentru aceste proiecte.

Inainte de a face parte din echipa CMF Consulting, Elena a lucrat mai multi ani in calitate de director financiar pentru filiala romaneasca a unei companii americane din industria asigurarilor si, inainte de aceasta a fost contabil sef al filialei romanesti a unuia dintre cei mai mari producatori de electronice si electrocasnice din Japonia. A lucrat, de asemenea, si pentru una dintre companiile Big 4, in calitate de consultant.

Elena este expert contabil recunoscut in Romania (membru CECCAR) si membru expert contabil certificat de ACCA, care este organismul global pentru profesionistii contabili. Ea este, de asemenea, evaluator autorizat acreditat pentru evaluari de intreprinderi si evaluator autorizat pentru evaluari de proprietati imobiliare (evaluator ANEVAR din 2004).

Este implicata activ in diverse proiecte desfasurate in cadrul ANEVAR fiind aleasa pentru perioada 2016-2017 vicepresedinte ANEVAR, presedinte al Comisiei Stiintifice si de Standarde.