Dan-Cecilia-Magda

Ing. Dan Cecilia Magda

Cecilia Dan a dobandit peste 15 ani de experienta in evaluare si consultanta alaturi de CMF Consulting.

Inainte de a deveni sefa departamentului de evaluare a pietelor de capital a CMF Consulting (1999-prezent), Cecilia a ocupat pozitia de director executiv in cadrul companiei uneia dintre cele mai importante firme de CONSULTANTA SI PROIECTARE IN DOMENIUL INDUSTRIEI FARMACEUTICE , COSMETICE.

A beneficiat si de experienta acumulata in calitate de consultant inginer chimist in departamentul de investitii al Ministerului Industriei Chimice si Petrochimice 1990-1991).

Incepand cu anul 2005 s-a alaturat colectivului de lectori ai ANEVAR predand diverse teme in cadrul cursurilor pentru evaluatori si participand activ la elaborarea diverselor materiale de curs pe baza experientei si cunostintelor dobandite.

In prezent, Cecilia Dan are competente de evaluare pentru toate sectiunile precizate de Ordonanta 24/2011 cu privire la unele masuri in domeniul evaluarii bunurilor: a) evaluari de bunuri imobile, b) evaluari de intreprinderi, c) evaluari de bunuri mobile, d) evaluari de actiuni si alte instrumente financiare, e) evaluari de fond de comert si alte active necorporale si f) verificari de rapoarte de evaluare.  

Totodata, este printre primii consultanti de investitii autorizati de Autoritatea de Supraveghere Financiara sa-si desfasoare activitate pe piata de capital.

In plus, fata de numeroase cursuri si seminarii organizate de ANEVAR, Cecilia detine o diploma de masterat in Economia Proprietatilor Imobiliare si una de studii aprofundate in Diagnosticul economico-financiar al intreprinderii, cursuri organizate de Academia de Studii economice- Bucuresti.

Avand in vedere expertiza, calificarile multidisciplinare si experienta dobandita, Cecilia Dan coordoneaza proiecte complexe in domeniul evaluarii specifice industriei chimice, farmaceutice, petrol si gaz, si din alte domenii, cum ar fi industria alimentara si siderurgica, valorificandu-si si experienta de inginer proiectant.