Lintaru-Mihaela-Catalina

Lintaru Mihaela-Catalina

Mihaela-Catalina Lintaru a acumulat o experienta mixta de peste 17 ani in evaluare, consultanta, energie si investitii, alaturandu-se echipei CMF Consulting din anul 2006.

Inainte de a se alatura echipei CMF Consulting Mihaela-Catalina Lintaru a ocupat pozitia de sef atelier mecano-energetic si investitii in cadrul IEMI (1997-2006). Intre 1990 si 1997, Mihaela a detinut functia de energetic sef in cadrul aceleiasi companii, incepandu-si cariera ca inginer stagiar la Schela Petroliera Poeni Teleorman (1989-1990). Intre 2001 si 2011, Mihaela a devenit membru titular ANEVAR la sectiunile “Evaluarea Intreprinderilor” si “Evaluarea Bunurilor Mobile” si membru acreditat ANEVAR la sectiunea “Evaluarea Proprietatilor Imobiliare”.

Mihaela detine o diploma de licenta in electroenergetica, in cadrul Facultatii Energetica si Electrotehnica (Universitatea Politehnica Bucuresti) si o diploma de masterat in “Economia Proprietatilor Imobiliare” (Academia de Studii Economice Bucuresti).

In calitate de coordonator de proiecte, are o experienta deosebita in evaluarea proprietatilor si afacerilor din domeniul energetic si electrotehnic, experienta datorata nu numai cursurilor absolvite, ci si experientei practice dobandite in calitate de inginer practician.