Anghel-Ion

Prof. dr. ec. Anghel Ion

Ion Anghel este din anul 1994  cadru didactic in ASE Bucuresti, parcurgand toate treptele didactice incepand cu preparator pana la gradul de profesor universitar (2008), toate in cadrul catedrei de economico – financiara a Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune.

Incepand cu anul 1995 s-a alaturat echipei CMF Consulting fiind consultant in domeniul evaluarii intreprinderilor, evaluarii activelor intangibile si a bunurilor imobile.

Din 2000 este trainer al International Real Property Foundation (IRPF). In aceasta calitate participand la cursuri de formare a evaluatorilor din Georgia (Tbilisi), Armenia (Erevan), Bosnia (Sarajevo).

In perioada 2006-2007 a fost presedinte al ANEVAR, iar in perioada 2008-2009 Presedinte a Uniunii Profesiilor Liberale din Romania (UPLR). In calitate de membru al Comitetului Profesional al Comitetului International pentru Standarde de Evaluare IVSC (2008-2010) si al Comitetului de Conducere a European Real Estate Society (ERES) s-a implicat activ in activitatea de educatie specifica evaluatorilor si profesiilor inrudite cu aceasta.

In cadrul CMF Consulting a acumulat deosebita experienta in evaluarea afacerilor si activelor intangibile specific domeniilor IT&C, retail, media.